Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2009. december 31., csütörtök

Ich wünsche Euch frohes, erfolgreiches neues Jahr!!!!!!!!!

Kivánok Nektek boldog és eredményes uj évet!!!!!!



Frisch geschlüpft :-)
Most kelt ki :-)

Ich habe schon mal berichtet dass ich eine Bastelpaket gewonnen habe (hier)
Ich hätte eigentlich keine Zeit gehabt dafür, aber konnte nicht wiederstehen: gestern Nacht wurde Paulchen zum leben erweckt :-))) Das war die erste "richtige" Bär was ich genäht habe, mit gelenke und bestimmt nicht die letzte. Ich habe mich an eine online Workshop angemeldet (hier), da werden wir auch eine süße Teddy nähen, wahlweise Sternchen oder Zimt :-))) Ich freue mich sehr darüber!!!!

Irtam már (itt) hogy nyertem egy csomagot amiböl egy édes mackot lehet késziteni. Tulajdonképpen nem lett volna rá idöm, de nem tudtam ellenállni: tegnap éjjel életre kelt Paulchen :-))
Ez az elsö "igazi" macko amit varrtam, mozgathato kezekkel, lábakkal és biztos hogy nem az utolso. Jelentkeztem egy internetes tanfolyamra (itt), ott egy másik macit készitünk, választani lehet Zimt (Fahéj) és Strenchen (Csillagocska) között:-))). Már elöre örülök neki !

11 megjegyzés:

Mamis írta...

Boldog új évet kívánok, és a maci az nagyon szuper!!!

Edina írta...

Nagyon édes lett a maci! Boldog új évet kívánok!

latinka írta...

Neked is boldog új évet!
Édes a macika:))

Körmi írta...

"Idejöttem, itt állok,
Minden jót kívánok:
Bundát, csizmát, kalapot,
Göndörszőrű malacot."
BÚÉK!

Marcsi írta...

BÚÉK!!!

Marika írta...

" Legyen erőd ,jusson időd minden szépre ,jóra .
Az álmaid ,vágyaid váljanak valóra .
Segítsenek utadon régi és új barátok.
Ez minden mit az új évre kívánok ."
Boldog Új évet !!!

Névtelen írta...

Drága Rita! Ez a mackó egy csoda! Olyan, mint Te! A jövő évre jó egészséget és sok-sok apró csodát kívánok Neked, Párodnak, Lányodnak és a kis Sophianak! Küldöm neked még Garai Gábor sorait az új esztendőre: "Jókedvet adj és semmi mást, Uram! A többivel megbírkózom magam. Akkor a többi nem érdekel, szerencse, balsors, kudarc, vagy siker. Hadd mosolyogjak gondon és bajon - nem kell más, csak ez az egy oltalom."
Szeretettel: Ildi

mmama írta...

Nagyon aranyos lett a macid !
Boldog Új Esztendőt Kívánok !

Teca írta...

Mindenből a legjobbakat kívánom a következő évben Neked és szeretteidnek! :)


Az a maci...csúcs! :)

Jut eszembe: a Spekulatius utolsó morzsáig mind elfogyott, köszönjük a receptet!

H. Mária írta...

Hogyan lehetne, hogy én is csatlakozzak a macikészítők csapatába? Nem tudok németül egy szót se (sajnos), de annyira, de annyira akarok egy szép macit az én Ádám babámnak, Timikémnek és nem sorolom fel, de van még rajtuk kívül 7 gyerek. Na meg a férjem, meg én, meg... Á, csak magunknak készíteném, mert macisok vagyunk. Csak egy kis macit kérek, csak egy csepp macika mintát. Légyszi, légyszi, légyszi. Mária +9 gyerek, akik maci után sírnak itt a hátam mögött.

Rita írta...

Paulchen szabásmintáját nem adhatom tovább a szerzöi jog miatt, de nekem van egy pár maci szabásmintám, ha gondolod hogy megbirkozol vele leirás nélkül (én csináltam a szabásmintákat és most hogy anyoson korházba került és ingáznom kell düsseldorf és friedberg között ami kb 400km oda vissza nincs idöm egy leirást csinálni) akkor kedden vagy szerdén elküldöm neked emailban.