Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2012. november 12., hétfő

Bogyó elment

Nem rég megjött az a hívás amitől féltem.  A cica állapota hirtelen drasztikusan rosszabbodott, a veséi leálltak. A vizsgálatok szerint ez már visszafordíthatatlan. Elaltatták.

15 megjegyzés:

Mázsa Viki írta...

:( Nagyon sajnálom!!!

Hobóc írta...

Sajnálom! :(

latinka írta...

Nagyon sajnálom:(

krealady írta...

:( Nagyon figyelned kell ezek szerint rájuk, merre csatangolnak.:(

katha írta...

Ritám annyira sajnálom :(((( nagyon megszerettem, ha az én kis kincseimre nézem őt látom bennük :(

Kisnyul / Andi írta...

:(

ARi textilmánia írta...

Nagyon sajnálom, sok erőt a továbblépéshez és egy új cicukához...majd....

Nyafkamacska írta...

Nagyon sajnálom :-(((
Feljelentést teszel?

Schnappy írta...

Nagyon sajnálom! Tudom mit élsz át, tavasszal nekünk is el kellett altatni a kutyusunkat! Megszakadt a szívem!:(

Rita írta...

Köszönöm Lányok!
@Anikó: a feljelentés már megvan csak fordítva indult. Tegnap este átmentem a szomszédhoz szólni nek, hogy ha még egy macskámnak egy szőrszála meggörbül az életével játszik, nem érdekel, hogy ki mérgezte meg, gondoskodjon róla, hogy soha többé ne fordulhasson elő. Erre azt találta mondani, hogy de jó, hogy egy macskával kevesebb van. Mivel éppen igen jókedvemben voltam erős felindulásból csúnyán pofánvertem a mocskot..... nagyon jól esett! Negyed óra múlva kopogott két rendőr, hogy én állítólag könnyű testi sértést követtem el, mert szegénynek felrepedt a szája. Mondom nekik, hogy nézzenek már rám, vasággyal együtt vagyok vagy 60 kiló a szomszéd meg túl van a 2 méteren és van vagy 140 kiló, aztán én verem meg?????? Mindegy, ha már itt voltak feljelentettem én is őt a macska miatt. Már látom magunkat a bíróságon, amikor a nálam háromszor nagyobb pasi panaszkodik, hogy megvertem. Bár már a rendőrök is mondták, hogy azért egy kicsit furcsa a dolog.....
De most híre megy, hogy a Rita egy vadállat és talán nem is baj!

Erika írta...

Annyira sajnálom.:-(
Jól tetted, hogy bevertél neki, hogy tehetnek ilyet egy kis állatkával???

Cinella írta...

Nagyon sajnálom :-( annyira drukkoltam Nektek, hogy meggyógyuljon. Soha nem fogom megérteni, hogyan képes egy ember ilyesmire. Jól tetted, hogy behúztál neki!

Nyafkamacska írta...

A feljelentést szerintem a rendőrségen kell megtenned. és kell orvosi lelet meg ilyesmi hozzá.
Kár, hogy csak könnyű volt az a testi sértés.

Rita írta...

@Anikó: feljelentést felvették ezek a rend éber őrei, de abban igazad van, hogy kell hozzá az állatklinkáról a vérvizsgálat eredménye, halál oka. stb, Ma beszéltem velük telefonon, holnap megyek érte aztán Ráckevére a zsarukhoz. Közben már kétszer is megállítottak a Spar-ban, hogy tényleg pofánvertem -e azt a lótetüt. Jó kis hírem lesz nekem itt!

Rita írta...

@Ildi: egyelőre szobafogságban vannak szegények (azért ezen a 130m2-en valahogy elférünk)csak a garázsig mehetnek, a macskaajtót bezártam. Most amikor esik és hideg van nem is nagyon akarnak kimenni.Aztán mejd meglátjuk.