Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2012. február 3., péntek

Szülinapos játék - Összefoglaló nr.1

Mivel lassan félidőben vagyunk, szeretnék egy kis összefoglalót készíteni az eddigi ünnepeltek ajándékaiból. Persze, mindenki meg szokta mutatni a blogján mit kapott, de legyen itt együtt is.
Akik esetleg még nem tudnák miről szól ez a játék: három 14 fős csoportunk van, tehát mindenki 13 kis csomagot kap szülinapjára, benne bármilyen technikával, saját kezűleg készített ajándékokkal. A szabály az, hogy csak a nagy napon szabad kinyitni, és persze elvárjuk, hogy feltegye mindenki a blogjára az ajándékait, hogy kellőképpen irigykedhessünk. A játék egy évig tart, így mindenki sorra kerül. Mi 2011 szeptember 1.-én indítottuk el, és 2012 augusztus 31.-én ér véget. Sokan kérdezték, hogyan kapcsolódhatnának be. Sajnos erre menet közben nincs lehetőség, igazságtalan lenne a többiekkel szemben, viszont a nyár folyamán már lehet nálam mailben jelentkezni az újabb körre.
Rengeteg gyönyörűség született, íme az első öt csomag (nem időrendben, hanem ahogy a lányok küldik a kollázsokat)

Timi, zöld csoportból szeptember 4.-én ünnepelt:

Ágota a pirosaktól szeptember 1.-én bontogathatott:
Éva, szintén a pirosaktól szeptember 26,-án örülhetett ennek a rengeteg gyönyörűségnek:

Szilvi, aki velem együtt a kék csoportot erősíti, október 14.-én szülinapozott:

Most látom, hogy ez csak négy :-( Lányok, légyszi küldjétek a képeket, eddig ennyi érkezett meg. Bónusznak Kismacs Kriszti elküldte az értesítőt, amit a kissé zaklatott postás hagyott a postaládájában :-)
A bemutatott ajándékok boldog tulajdonosainak a blogját a nevükre kattintva eléritek, ott megnézhetitek az ajándékokat egyenként is, higgyétek el, érdemes! Nagyon ügyes kezű, szorgalmas kis csapat jött itt össze!!!! Van szappanosunk, gyöngyösünk és xszemes résztvevőnk is a varrós lányok mellett, ezért mindenki több, különböző technikával készült szépséget kap ajándékba a szülinapjára. Folyt. köv.

6 megjegyzés:

Krisztina írta...

Nekem az 5. fénykép tetszik a legjobban... :))) - na jó, persze nem, de azért kíváncsi lettem volna a postás ábrázatára...

Az már tuti, hogy a következő évre is jelentkezem - mert megéri - nagyon, de nagyon.

Ja! ...és lassan felkészítem lelkiekben a postásunkat is március elejére :)))

Ili írta...

Le a kalappal előtted Rita, hogy ennyi flottul megszervezted ezt is, mint mindent, amibe bele fogsz!!

Rita írta...

Na, azért túlzásokba ne essünk, amíg én a sebeimet nyalogattam nagyon klasszul megvoltak a lányok nélkülem is :-)

Ládikó írta...

Rita, köszönöm ezt a szuper játékot és a következőre is biztosan jövök. :)Persze, ha lesz még hely. :) Nagyon jó kis összeállítást készítettél, az eddig beérkezett képekből.

Rita írta...

Persze hogy lesz, aki idén benne volt és szeretne még egy kört természetesen marad, a kiszállók helyét meg feltöltjük újakkal :-)

*kateee írta...

Nagyon jól néz ki így együtt :) Jövőre én nem hiszem hogy maradni fogok... egyenlőre nem tudom hogy alakul az életmenetem ha visszamegyek dolgozni a 3 gyereket pedig háromfelé viszem nap mint nap :) de mindenképp figyelni fogom a játékban résztvevőket :)