Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2012. február 22., szerda

Szülinapi pótajándék

Történt pedig, hogy Szilvi ajándékát (annak ellenére, hogy ajánlottan adtam fel) elnyelte a posta feneketlen bendője (szerintem az ott dolgozók közül valaki nagyon rá van izgulva a kézműves cuccokra, mert ez nem az első volt ami eltűnt és már többeknél olvastam, hogy hasonló problémájuk akadt) Vígasz képpen mondtam Szilvinek, hogy kérhet bármit, megcsinálom :-) Ő edényfogó kesztyűket szeretett volna, de csak nem állhatok elé ennyi zűr után egy pár edényfogóval........
Ezt találtam ki:
A kép megint éjjel készült, másnap reggel száguldottam vele a postára.... remélem Szilvinek sikerül tisztességes fotót csinálni róla, amit aztán én is lenyúlhatok tőle :-)
Boldog pótszülinapot Szilvi!!!!!

4 megjegyzés:

Krisztina írta...

Nagyon jó lett az egész. Különösen tetszik a színvilága!

Cinella írta...

Köszönöm, nagyon tetszik! Valami gyönyörűség, minden ami a csomagban volt. Megérte várnom! Köszönöm.

krealady írta...

Még mindig nagyon-nagyon! És szeretnék is érdeklődni nálad..., mert vérszemet kaptam a nekem készített futód miatt:) Szóval a kérdés, hogy miért cserébe, vagy hosszú távon (ha végre pénzem is lesz:) ) mennyiért tudnál hozzá ilyen alátéteket, edényfogókat készíteni (persze, ha vállalod), hogy komplett kis szettem lehessen? Annyira szépek, és annyira meghoztad az étvágyam hozzájuk:) bertalan.ildiko75@gmail.com - ha van időd írni róla:)

Kata írta...

Meseszép szett!!!! ♥