Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. november 26., péntek

Vidéken vagyok........

....eltemetve :-) Sok minden volt az elmúlt napokban, képes beszámoló is lesz. Igyekeztem azért a Sarj szülinapi bulija(i), sütés-fözés, háztartás, a Magzatom egyetemi dolgai, lakossági közmeghallgatás, testületi ülés és egyéb, kevésbé publikus tevékenységek között a varrásra is idöt szakitani. Kevés sikerrel :-( Ami elkészült megrendelés volt, ime:
Egy két hetes Babócáé lesz. Varrás közben befutott meg egy megrendelés, ezuttal egy egyéves kislánynak, ugyhogy folyt.köv.
A Sarj gyerekbuliját az Eleven Centerben tartottuk, hosszú tanakodás után ugy döntöttem, nem merek 15 db hatévest beengedni Anyám antik bútorai közé. Ugyan egy zsák pénzbe került, de nagyon jól sikerült, a gyerekek nem is akartak hazamenni :-))







Ugye milyen aranyosak? Szóval, ez volt múlt szombaton. Vasárnap kirándultunk Hüvösvölgybe kisvasúttal (képek vannak valahol majd potolom), hétfön este pedig családi szülinapozás volt, 9 vendéggel. Itthon tartottuk, elötte egész nap a konyhában voltam :-(...de úgy tünik, idén még Gréti néni se talált kifogást, pedig az nagy szó!
 Karcsi bácsi, mellette Apósom, Sophia és Bori Mama, az anyósom (igen még mindig mert nem töle váltam el hanem a férjemtöl!!! :-)))

 Gréti néni, Anyu unokatesója.... no comment
 Itt az elözöekhez képest még unokatesóm, Öcsi is látható
Sikerült exférjemet is elcsípnem :-) Csak tájékoztatásul: ez az ember 78 kg-t nyomott az esküvönk napján... és volt haja, nem is kevés. A Hugicámék sikeresen elbujtak a kamera elöl..... úgyhogy velük nem szolgálhatok.
Az oviba is vittünk sütit, meg gyümölcslevet, ott is volt ünneplés :-)
Egyetlen Magzatom ma délután indult vissza Németországba.... a sok sürgés -forgás, jövés -menés után nagyon csendes lett a ház, ismét ketten maradtunk a Sarjjal...... szokatlan ez a nyugalom, kicsit elhagyatottan érzem magam..... megyek, eltakarítom a nagy vendégjárás maradványait, hátha attol majd jobban érzem magam.

8 megjegyzés:

Marika írta...

Hát nem mondom volt dolgod ,ja és van .
De jó volt ,és megérte ,együtt voltál a családdal és ez minden fáradságot eltud felejtetni.

bruercsi írta...

Boldog szülinapot a drága kis Szofinak! Neked kellemesen aktív napokat kívánok!

Rita írta...

Köszi, Erika :-) Aranyosak vagytok!!!!

Szegusz írta...

Boldog szülinapot a kicsinek(?)!:))
Neked meg gratulálok! Jó kis meló lehetett! De biztos vagyok benne, hogy megérte. :))

batorba írta...

Mégegyszer utólag is sok boldog szülinapot Sophie-nak...és mond neki, ha csuklik, akkor az csak azért van, mert Bogi minden egyes öltözésnél emlegeti, hogy "Ez is...Oszié". Nagyon köszönjük a ruhacsomagot, mert napi használatban van!:-)))

Ui.: Hogyan fértetek el annyian, és miket főztél? Ildi sütijét is megcsináltad???
Ui.:2: A Praktika novemberi számát meg tudtad venni nekem??

Puszi nektek!

Ledorka írta...

Rita, örömmel látom, hogy megvagy, bejegyzést írsz, válaszolsz a kommentekre. Légyszives, az e-mail-jeidre is válaszolj! Írt neked anyu is többször, én is, mert jó lenne már lezárni a nyaraló-ügyet. (Vagy ha nem, hát akkor hadd tudjunk róla...)

Rita írta...

Kedves Dorka. Mivel magamra vállaltam, hogy elintézem a papirt amire a szüleidnek lenne szüksége, kismillioszor megpróbáltam felhivni a szomszédotokat hogy mikor mehetek le érte. Két számot adott meg, az egyik nem is létezik, a másik ki volt kapcsolva. Ennyi. Dolgom volt és van még ezer, ugyhogy részemlöl ennyi.

Ledorka írta...

Kedves Rita, itt is megtárgyalhatjuk, de mennyivel egyszerűbb lett volna e-mail-ben, vagy telefonon, ha válaszolsz....
Nos, nem egészen így van a dolog. A szomszéd várt téged, anyut hívta, hogy hiába egyeztetek meg, nem mentél. Anyu intézte eddig is a papírt, te vetted át, önként. Ha teher, nem kellett volna.