Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. június 3., csütörtök

...és ismét egy Dagi Madi :-)) / ...und wieder eine Fette Vögli :-))

A Hugicám szülinapi ajándéka :-)) Kapott hozzá egy kis neszit is, sajnos azt elfelejtettem lefényképezni. Azt hiszem nagyon örül neki, rögtön átpakolt bele és a neszit is azonnal belakta. Még egyszer, boldog szülinapot Nullika!

Meine  Schwester hat es zum Geburtstag bekommen :-)) Ich habe noch eine kleine Mäpchen dazu genäht, aber leider habe ich vergessen zu fotografieren. Ich denke, Sie freut sich sehr darüber. Noch einmal, alles Gute zum Geburtstag Nullika!

12 megjegyzés:

Marika írta...

De jó !Elhiszem ,hogy gyors volt a költözés :)))

Névtelen írta...

Még szép, hogy örülök neki! Valami agyrém, hogy egy női táskában mi minden tud lenni, aminek megfelelő hely kell: merthát nemcsak pénztárcával, meg iratokkal él az ember lánya. Kell oda tartalék harisnya, csavarhúzónak használható körömreszelő, PC szereléshez elengedhetetlen szemöldökcsipesz, a női küllem tatarozásához unbedingt muszájos eszközök, jegyzet, és akkor még a felénél sem tartok! Köszi szépen, Nagytesa!

P.s.: Kék Dömper éppen a fénymásoló tetejéről néz rám. Nem lehet, hogy éhes a jószág?! Egyedül hagyhatom őt az irodában a többiekkel, vagy lehet, hogy mire visszajövök, már csak egy tűsarok fog kilógni a csőréből?!

Ili írta...

Nagyon tetszik!

Névtelen írta...

A változatosság kedvéért ömlik az eső, és a rádióból üvölt a Hotel California...

H. Mária írta...

Ez szép szülinapi ajándék volt. :)

Edina írta...

Nagyon szép ajándék!:)

Rita írta...

Nulli : Itt ne esik (még).....
A Hotel Californiát meg megdaljuk még (mint anno Balcsin kigyokergetés közben :-)))

Ledorka írta...

Megint fantasztikus! :))

Jutus írta...

Nagyon szép táskát remekeltél már megint!!!:))

C. B aus A írta...

Alles Gute Nullifülü!
Jó kigyókergetést a zenéhez!

Kékbálna írta...

Szép lett

Trudi írta...

Kedves Rita, köszönöm a blogomra írt résztvevő szavaidat. Sajnos nehezen tudom feldolgozni a történteket még mindig. Fogadd részvétemet édesanyád elvesztése miatt.