Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. június 18., péntek

Összefoglaló / Zusammenfassung

Többen kérdeztétek merre járok...ahogy Marikám aranyosan megfogalmazta: Rita, hiányzik a pörgésed !! :-))) Szóval: pörgök én csak nem látszik: megvarrtam az óvónénik fellépöruháját (mint már emlitettem Sophia unokám tagja a nemzetiségi ovoda tánccsoportjának) Persze, fotozni elfelejtettem, de majd megpróbálom bepotolni. Ùjabb mese falvédöt varrok, ha kész mutatom. Csatlakoztam Ritafoltok blokkvarró kezdeményezéséhez is (mert különben unatkoznék).Ezeket a gyönyörü anyagokat Csilla barátnémtól kaptam...... Csillám, még egyszer nagyon szépen köszönöm, még mindig nem tudom mivel érdemeltem ki!

Közben készül az óvonénik és dadusok év végi ajándéka is. Az évzáróra nem sikerült elkészülnöm velük, de majd a nyári szünet elötti napon adjuk oda, biztos örülnek majd igy is. Az évzárón egy mesét játszottak el a gyerekek, Sophia egy nyuszit alakitott:
A múlt hétvége pedig igy telt:
Nagyon élvezte a Sarj a pancsolást, sajnos az idö azóta ugy elromlott, hogy egész héten a medence környékére se tudtunk menni....és ez állitólag igy is marad a hétvégére.

2 megjegyzés:

Jutus írta...

Már én is nagyon hiányoltalak,eltüntél,ami nálad nem szokás!:))Látom dolgozol ezerrel,de ez így jó!!!!!Várom milyen lesz az új falvédő,mutass részleteket is ha lehet!!!!:))

batorba írta...

Jaj de nagyon klassz a csajos medencéje!!!! És annak meg örülök, hogy fel is használtad az anyagokat! Máris tudom, hogy jó helyre kerültek! :-)))