Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. február 5., péntek

Tasche in Bordorot / Bordo szinü táska

 
  
Eine liebe Kollegin von Bea hat die Auftrag auf diese Tasche mit Mäppchen gegeben. Leider auf dem Foto sind die Farben nicht so schön, die Tasche ist bordorot, die Blätter Pink bis Rosa...sieht wirklich super aus!!!! Heute morgen hat sie bekommen, sie freut sich darüber und ist sehr zufrieden, die als Geschek mitgegebene Tatüta hat Sie auch sehr angetan.!!! Ist schöne Gefühl mit meine Arbeit freude zu machen und dabei noch bisschen Geld verdienen :-) 
Bea egyik kedves Kolleganöje rendelte nálam ezt a táskát egy akármitartokával :-) Sajnos a képen nem olyan szépek a szinei mint a valoságban, a táska sötétbordo, a levelek pink és rozsaszinüek...tényleg nagyon klasszul néz ki!
Ma reggel vitte be a lányom magával a munkába, most telefonáltunk és azt mondta hogy nagyon elégedett a Kollegina és örül nagyon az uj táskájának, az ajándékba mellétett pzs tartot pedig külön köszöni. Jo érzés a munkámmal örömet okozni valakinek, és mellette még egy kis pénzt is keresni:-)))

11 megjegyzés:

Cinella írta...

Hűűűűűűűűűű! Nagyon szép! Egy ilyennek én is nagyon örülnék! :-)

Ledorka írta...

Váó... még a bélés is milyen szép! :)

Kalex © írta...

Rita! Ez a táska gyönyörű lett! Minden elismerésem!!! :o)

Liebe Rita,
Diese Tasche ist ganz ganz wunderschön! Ich gratuliere Dir!!! :o)
Liebe Grüsse, Alexa

latinka írta...

Szuper!!!

Mehike írta...

Hűűűűűűűűűű,meg azta ,meg nahát.

Ildi írta...

Nagyon elegáns, ízléses, gratulálok Rita!!! És milyen jó szíved van, még ráadást is kap a kedves megrendelő! Lehet, hogy én is rendelek egy ilyet, a bordó kordkabátomhoz, tavaszra!:-)

Rita írta...

Ildikém, bármikor, szivesen!!!!

Ildi írta...

Majd esetleg "bartelbe" -Andi után szabadon -, de most nem nagyon tudnék mit felajánlani, mert készülök egy kiállításra! De ha van elképzelésed, megírhatod a címemre!:-)

tipikos írta...

Ez IS szuper! Annyira ügyes vagy!

Rita írta...

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a kedves kommenteket!
Ildi! nemsokára otthon leszek, akkor megbeszéljük, nyélbe ütjük.....nem menekülsz :-)))

Orbis írta...

Ez nagyon nagyon nagyon szép :O Nagyon finom és elegéns és mégis olyan vagány meg divatos. Leesett az állam mikor megláttam.