Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. február 24., szerda

Lapi-Tasche / Lepi-táska

Ich wollte schon lange eine Tasche für meine Laptop haben..... aber kaufen kann man meistens für 15 zoll, aber meine ist 17. (ich habe jahrelang keine Fernseher gehabt, wenn ich was doch gucken wollte habe ich an meine Lapi mit DVBT empfänger gemacht, deshalb habe ich eine größere Modell ausgesucht) Gestern hatte ich ein bisschen Zeit und habe auch noch etwas braune Cordstoff zuhause gehabt. Die geblümte Stoff hatte auch schon lange, gefällt mir sehr gut nur wusste bis jetzt nicht was daraus wird. Aber jetzt .....:-))) ich denke, das Ergebnis lässt sich sehen.
Már régota szerettem volna egy táskát a lepimnek....de többnyire 15 colos lepikhez lehet kapni, az enyém meg 17 (évekig nem volt TV-m, ha mégis meg akartam nézni valamit akkor a lepin néztem DVBT antennával, ezért vettem egy relativ nagyméretü modellt...... aztán tavaly vettem egy kis tv-t Sophia hosszu könyörgésére)
Tegnap volt egy kis idöm, volt még egy kevés barna kordom is....a virágos anyagom is megvolt már régen, nagyon tetszett csak nem tudtam mi legyen belöle...tegnapig. Szerintem egész jo lett :-)))

19 megjegyzés:

Ledorka írta...

Egész jó lett? Szépséges, mesés! :) Képzeld, épp most vettem én is barna kordot. :) Ebből "meglepi" táska lesz szülinapra. A címet olvasva, először azt hittem, te is meglepetés-tatyóról fogsz írni. :D

Rita írta...

Köszi :-)) ari vagy!!! Ez egy meg-lepi táska tölem, nekem :-)))

Ili írta...

Nagyon szuper lett. Nagyon, nagyon ügyes vagy.

Tiffany-Andi írta...

Nagyon jó lett! Nekem különösen a levél minta tetszik rajta :-)))

Michaela Querbeet írta...

Hallo Rita, deine Laptoptasche ist super schön. Gefällt mir gut. LG Michaela

batorba írta...

Nagyon tetszik a táska. Én ezt simán befognám hétköznapi táskámnak is, mert alapban, ha dolgozni járok mindig sok holmim van! Akkor bővül a táskám tartalma és nem olyan üres, mint pl. most!
A minta nagyon tetszik...és most már tudom mi az applikálás, de még mindig nem toooom, hogyan tudsz olyan kacskaringókat varrni?? Neked arra megy a gép ezek szerint, amerre szeretnéd???:-))))

Névtelen írta...

Nagyon szép lett!(Elfogadnám én is!:))

bemka írta...

Nekem is nagyon-nagyon tetszik. Gyönyörű lett !!!

Szegusz írta...

Nagyon jó! Ha neked esetleg mégse kellene, elküldhetnéd nekem! :))))

Rita írta...

Csilla, ez (is) un. szabad gépi tüzés! Tanulni fogjuk, már tervben van hogy csinálok egy fényképes tanfolyamot a különbözö tüzés-himzés modokrol. Mert lehet ám egy egyszerü háztartási varrogéppel gyönyörü monogrmmot himezni, vagy nevet.....stb csak egy speciális talp kell hozzá, majd irnom is kell a blogba hogy akinek nincs szerezze be: stoppolotalp....anyámnak is japán gépe van, de kb 35 éves...de az én stoppolotalpam jo rá, azzal is tudtam ilyen tüzést csinálni...tehát nem kell hozzá valami csiri-biri gép.....

Marcsi írta...

Szuper lett! Nagyon ügyes kezed van!

Névtelen írta...

Rita, nézz be hozzám! :)

batorba írta...

Rita! Akkor ha holnap megyek az anyagos boltomba, akkor kérdezzem meg, hogy van-e stoppoló talpuk???!!!!:-)))))

Rita írta...

igen, ird fel a géped tipusát, ahoz kérjél. Ha nekik nincs és nem is tudnak rendelni, keresd ki az interneten a márkakereskedöt aki a gépedet forgalmazza és irj nekik egy mailt vagy hivd fel.... többnyire el is küldik ha kéred, nem kö utazni......

Ildi írta...

Nagyon klassz ez a lapi - lepi tatyó!!! Szívesen ellaknék benne!:)))

Rita írta...

:-))) én meg vinnélek benne mindenhova magammal mint markomban a legyet :-))))))

Ledorka írta...

Én már nagyon várom a kukacolótanfolyamot. :)
Addig is:
http://oltogeto.blogspot.com/2010/02/dij.html

Jutus írta...

Én pedig nagyon nagyon örülök hogy rá találtam az oldaladra ,fantasztikus hogy milyen sokat tanulok tőled és Lidérckétől!!!Köszönöm nektek!!!!

Rita írta...

Köszönöm szépen, Jutus, ennek nagyon örülök!!!!!