Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2009. december 10., csütörtök

Prototyp / Prototipus


Ez itt a lányom karácsonyi ajándékának a prototipusa. Mivel nem tudok szabásmintát csinálni, ill. csak rendkivül dilettáns modon csinálom, elöször mindig ki kell probálnom hogy müködik-e ugy ahogy én gondoltam (többnyire nem). Meg hát az elsö darab sose tökéletes, bontani kell, stb. Ez itt kivétel, az elsö nekifutásra használható táska lett belöle, ha nem is tökéletes. Most jöhet a fömü! :-)

8 megjegyzés:

bruercsi írta...

Még hogy prototípus? Hova lehet ezt még javítani, hiszen ez már így is tökéletes!!

latinka írta...

És mi lesz a sorsa a "prototípusnak"? hiszen ez is tökéletes!

Rita írta...

Az enyém!!!!!!! De csinálok még párat ebben a stilusban mert tegnap este lett csak ugyan kész de már kétszer el tudtam volna adni.

Marika írta...

Nagyon kis táska! Ez így tökéletes!

mmama írta...

Nagyon jól néz ki, ne legyél elégedetlen !

Rita írta...

Dehogy vagyok elégedetlen, sokkal jobban sikerült elsöre mint gondoltam! A hibákat én látom azért, de most már tudom hogy milyen sorrendben a legjobb összevarrni a darabokat stb...büszke vagyok hogy a szabásminta elsöre jo lett, nem kell rajta változtatnom :-))))

Platypus írta...

Liebe Rita! Ich bin zufällig auf deinem Blog gelandet. Ich wohne in Österreich und studiere im ersten Jahr ungarisch. Dein Blog ist perfekt für mich, so kann ich ein bisschen üben und gleichzeitig deine Sachen bewundern!
Lieben Gruß vom Platypus

Rita írta...

Das trifft sich dann gut! Vielleicht kannst Du mein Deutsch auch ausbessern :-)))) Freut mich dass Du mich gefunden hast, Isten hozott nálam!