Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2009. december 4., péntek

Ich war fleißig :-) / Szorgalmas voltam :-)

Gestern sind noch zwei zusammenfaltbare Einkaufstaschen entstanden. Die sind schon Weinachtsgeschenke, eine ist für die Cheffin von Bea, die andere bekommt meine liebe Nachbarin. Sie nimmt immer meine Pakete an, die Einkaufstasche soll eine kleine Dankeschön dafür sein.

Tegnap készült még két összehajtható bevásárlószatyor. Ezek már karácsonyi ajándékok lesznek, egyiket Bea fönökasszonya kapja, másikat pedig az én kedves szomszédasszonyom, aki mindig átveszi a csomagjaimat. Ezzel szeretném neki megköszönni a kedvességét.

Dann habe ich noch paar Weinachtskarten gebastelt und einige Herzenanhänger genäht. Die kommen in kleine Körbchen, zusammen mit selbstgebackene Plätzchen. Geschenk für Kindergärtnerinen, Nachbarn und liebe Bekannte.
Aztán készitettem pár karácsonyi kártyát, és varrtam még egy csomó felakasztható szivecskét. Ezek a kis tartókba jönnek, néhány saját sütésü karácsonyi keksszel együtt. Ajándék  az óvónéniknek, szomszédoknak és kedves ismerösöknek
 

4 megjegyzés:

batorba írta...

Te is már karácsonyi lázban égsz!:-)))Megadtam a blogcímedet valakinek, aki tőlem szerette volna elkérni a táska leírását. Mondtam, hogy én is ajándékba kaptam és keressen Téged!:-)) Megtalált??? Emilke címet én nem szeretek odaadni, ha nem az enyém.:-))

Marcsi írta...

Ismét szép dolgokat készítettél, nagyon ügyes vagy!

Mamis írta...

Nagyon jó lett!!!Biztos örülni fognak neki!

bruercsi írta...

Nagyon ötletes a szatyorka, kifejezetten tetszik a csukódása!