Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2009. december 3., csütörtök

Glückbärlis Lilla und Rosi / Szerencsemaci Lilla és Rozi


Die beiden fahren morgen auch nach Ungarn, ganz genau nach Tarnaméra in der Nähe der Stadt Heves. Die neue Besitzerin ist Csilla´s größere Tochter Barbara. Hat leider ein bisschen länger gedauert wie ich dachte, aber ich hoffe, dass Barbara wird sich trotzdem freuen...... weil gibt´s doch eine lilane Bär :-))))))

Ök ketten szintén Magyarországra, Tarnamérára utaznak holnap. Az uj medvetulajdonos Csilla nagyobbik lánya Barbara. Sajnos tovább tartott a macik elkészitése mint gondoltam, de azért remélem, hogy Barbara örülni fog.....mert mégis sikerült egy lila macit összehozni. :-)))


4 megjegyzés:

Kleine Nadelelfe írta...

Hallo Rita,
Deine Bärchen sind süss geworden. Da wird sich Barbara bestimmt freuen.
Liebe Grüsse
Ingeburg

Marika írta...

Nagyon kedvesek ! Lehet rá szánom magam a készítésre .

batorba írta...

Hogy Te milyen édes vagy!!!! Meg sem mutatom neki a fényképet? Vagy mutassam meg???:-))) Nagyon fog neki örülni...szerintem ez lesz a legjobb ajándék, aminek örül. :-))) A Kázmért Bogi már ki sem adja a kezéből, a múltkor sirt egy kicsit, mert a Peti barátja viccelt vele, hogy elviszi!!!! Pedig ő azzal alszik meg a csücsök babával. Mindkettőt felfogja a kis kezeibe és hajtja nekem, ha fáradt, hogy "tete, tete"!
Nagyon köszönöm a gyerkőceim nevében is előre!!!!

Rita írta...

Csilla, ugy örülök hogy sikerült Bogikának örömöt szereznem, ha nem is neki volt szánva :-))) De igy mindenkinek meglesz a kedvenc állatkája, még Neked is :-))!!! Most már csak az kell hogy a posta csipkedje magát és hamar odaérjenek a medvék.