Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2012. október 29., hétfő

Katinak!!!!!!!




Ne tessék megijedni, a cicáknak kutya bajuk! Így alszanak a meleg kandalló előtt :-) Már az első oltást is megkapták, gyönyörűek és borzasztó rosszak! A mamájuk Luna, példás anya, és bár a múlt héten átesett az ivartalanításom lelkesen gondozza és szoptatja a 12 hetes piciket, ill. hordja nekik a saját tányérjából a macskakaját pedig én is etetem őket :-)

5 megjegyzés:

batorba írta...

Jaj, de nagyon édesek! Ha nem lenne cicánk, akkor most a kis vörösre lecsapnák.:-))) Meg a szürkére is..:-)))

De örülök neki, hogy Peti ezt a két macsekot kibirja!:-))Bár ha ö itthon van (hiába, hogy nem bántja a macskákat), egyiket sem nagyon látod...illetve csak hébe-hóba...ha Peti alszik.:-)))

Képzeld, amúgy a fehér macskuszunk már olyan nagy "cica" lett, mint Makka cica. Két hatalmas macsek! Makka cicát elötte sokan lekandúrozták, mert hatalmas jószág. Na most a "kis" fehér is ilyen.:-))

Majd irok már priviben is, de szalad az idö. MOst is megyünk Egerbe Bankba..szerződést módositani és aláírni..utána meg Bogit visszük vissza este a föorvosasszonyhoz. ( Visszanőtt a mandulája.:-(((((

Pusszantás és szép napot nektek!:-)

katha írta...

muszáj látnom, meg megbabáznom őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
IMÁDOM, KÖSZI!!!

katha írta...

na nézegetem őket, Luna gyönyörűség! Nem csodálom, hogy nem akarsz tőlük megválni... a kis vörös zabálnivaló, fájdítod a szívem! :)

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Mind elfogadnám csak lenne kertem :)) a vöröske a kedvencem!!

Rita írta...

@EWA: ők szobacicák, még sose jártak kint és nem is fognak kijárni. Egyrészt mivel német angórák, nagyon kis termetű macskák lesznek, 2,5- 3kg maximum míg egy kifejlett házimacska 5-7 kg átlagosan, szegényeknek esélyük se lenne megvédeni magukat. Másrészt beleragad minden a hosszú szőrükbe meg az alatta levő, nagyon finom rétegbe ami aztán pillanatok alatt összefilcesedik. Így, hogy a lakásban vannak a mamát elég 2-3 naponta fésülni, de még így is vannak benne néha filccsomók amit ki kell vágni. És nem utolsó sorban amellett hogy nagyon szép macskák még kedvesek és barátságosak minden emberhez, nem tartana sokáig hogy v.ki ellopja őket. Úgyhogy majd tavasszal, ha jó idő lesz kimennek a teraszra körülnézni, de tovább nem merészkednek pedig nagy kertem van.