Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2011. augusztus 22., hétfő

Összefoglaló az elmúlt néhány hét eseményeiből

A költözés miatt csak törzsvásárlóktól vállaltam megrendeléseket, így is akadt dolgom elég. A szülinapos játékom első szülinaposának is elkészítettem már az ajcsit, mert holnap, de legkésőbb szerdán a varrócuccaimat is el kell csomagolnom és át kell költöztetnem az új házunkba. Azt még nem mutatom meg, hadd legyen meglepi, de a többi varrományom már megérkezett az új gazdájához, így meg tudom mutatni Nektek:


Aztán egy új fazon:

Ebből a fazonból készül még egy valamivel nagyobb is, lila rózsával egy nagyon kedves megrendelőm Édesanyjának szülinapjára.

A szülinapos játékomnak nem várt sikere volt, rengetegen jelentkeztek :-) A végére 45-en lettünk, ugye ez rengeteg még egy évre elosztva is: mindenkinek 44 ajcsit kellett volna készítenie és postáznia, lehetetlen vállalkozás. Ezért elosztottam a Lányokat 3 csoportba, 15-15 fő került mindegyikbe, úgy hogy minden csoportban cca 3-4 hetenként kövessék egymást a szülinapok. Van egy levelezőlistánk, mindenki nagyon lelkes, jókat beszélgetünk, tanácsokat adunk-kapunk és szabásmintákat cserélgetünk....szóval egy nagyon klassz kis társaság jött össze, csupa aranyos, adni szerető kézműves. Van nekünk szappanosunk, gyöngyösünk, x szemezőink és most nem jut eszembe több, elnézést ha kihagytam volna valakit :-) Nagyon örülök ennek a lelkes kis csapatnak és úgy látom a többiek is jól érzik magukat a csoportban.

Végül a lényeg :-)) mármint pillanatnyilag ez a központi téma nálunk: jobbról
 és balról:
Az" A"lakás nappalijában (ide szeretnénk beköltözni a hét vége felé) elkészült a burkolás.
ez itt az étkezőasztal majdani helye
 ide jön a konyha
 ide pedig az ülögarnitúra és a kandalló :-)

Holnap jönnek a festők a falakat rendbe tenni, ezt még a vállalkozó fizeti, akitől vettük a házat. Ma az előszoba burkolása is elkezdődött, képek természetesen lesznek. Szeretnék -magamnak is- egy ilyen volt-ilyen lett "naplót" írni sok-sok fényképpel. Hogy ne maradjon ki a kert és lássuk később is hogy milyen volt:
és az emeleti erkélyről:

Szerintem nem létezik olyan tarack és gyom ami az én kis kertemben ne fordulna elő :-)

 Ja, és a fürdőszoba...na ez egy rettentően elfuserált helység lett, de hát majd megszokjuk:

Itt tartunk ma, reményeim szerint most már gyorsabban fogunk haladni, én mindenesetre dokumentálom a változásokat :-)

5 megjegyzés:

Kaccat írta...

köszönet a játékért!
a kis táskák tündériek, az a traktor! :D
a ház befejezéséhez pedig sok-sok energiát, mert azért még elég sok minden van hátra egy hétre!

Marianna írta...

Tényleg elég sok munkátok van még vele, de nagyon szép lesz a végeredmény.Jaj azok a táskácskák édesek! Tudom most nem ez a legfőbb gondod, de milyen minták érdekelnének? Te szépítgesd a házat,én meg addig rendezgetem,gyűjtögetem a hímzésmintákat! :)

Edina írta...

Hű, klassz "kis lakás"! És tényleg lesz még mit csinálnotok! De az már olyan jó lesz amikor jöhet a bepakolás, rendezgetés, csinosítgatás, díszítgetés:)))
Jó munkát hozzá! És nagyon köszönjük a játékot!!!

batorba írta...

JAj te drága! Ahogy néztem az épitési képoeket...tiszta nosztalgiám lett...és összeszorult a gyomrom is. Emlékszem mennyi idegesség és szervezés volt. No meg pont most azt csinálod, amit én nagyon, de nagyon utálok: A KÖLTÖZÉS!!!! Ezzel engem ki lehet(ne) kergetni a világból. Én életemben már annyit költöztem, hogy azt hiszem nem akarok többet. ( Bár ez ugye nem mindig tölem függ. Tehát nem mondom, hogy SOHA. De legszivesebben azt mondanám!!!!

És még emelett varrsz is!!!!:-))) Kalapom emelem. :-)))

Ui.: Meg van, amiről beszéltünk!!!Majd priviben leirom a sztorit is.:-)))

Puszi és további jó munkát! Még ha nem is jó néha!:-)

katha írta...

próbálj aludni is néha :) a zsákjaidért oda vagyok :))