Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2011. augusztus 24., szerda

Haladunk...........

A festők holnap befejezik a munkát :-))) A dolgozó szoba most ilyen:



Hogy nincs ajtó??? Minek az???? Elárulom: sehol sincs, egyetlen beltéri ajtónk sincs. Azt is elárulom, hogy nem önszántunkból mondtunk le a nyílászárókról, de nem ám....mert mi még tavasszal kiválasztottuk a Bauhaus-ban, összeírtuk, hogy hova milyen, mekkora merrenyíló kell, a kedves segítőkész eladó pedig biztosított arról, hogy ezt náluk mindig lehet kapni, ha megvesszük 1-2 nap múlva ki is szállítják méghozzá ingyen, mert 100.000 Ft felett ingyen van a házhoz szállítás. Szép ajtó, opálüveges, Németországban készül........ Úgy 2 hete bémentünk a fent említett áruházba és átadtuk az eladónak a gondosan előre megírt listát a 9 db ajtóról. A jóember végigfutotta és rázta a fejét: ilyen nincs raktáron, ezeket rendelni kell. Jó, akkor rendeljük, de mégis, mennyi ideig tart amíg szállítják? A választ hallva le kellett egy pillanatra ülnöm: 8-11 hét, ha nem jön közbe semmi. Magyarul, ha szerencsém van a karácsonyfa alatt örülhetek nekik. Addig meg ajtótlan, a klozet meg a fürdőszoba is...... Csupa dal, móka és kacagás az élet :-) Majd holnap elmesélem hogy mit találtam ki "áthidaló" megoldásként, hogy legalább a wc ajtót magamra csukhassam :-)

Ez lesz a hálószobánk: a valóságban szebb, olyan kiscsirke sárga :-)

Ez a kép pedig azt hivatott dokumentálni, hogy az előszobában is majdnem kész a burkolás :-)

Mára ennyit. Holnap indul a felső fürdő burkolása, Pénteken pedig már jön Erzsikém a kész szobákban ablakot pucolni stb. A hétvégén pedig Tamás és Jóskám lerakják a szalagparkettát a hálóban és a dolgozó szobában.

6 megjegyzés:

batorba írta...

OHHH! Mennyivel másabban mutat, hogy már festve van és a burkolás is alakul!!!:-))))
Nálunk is kellene már festeni...szép lassan..Lehet dobna egyet a lakáson,ha a fehér bio mász helyett valami pasztel szinben pompáznánk.:-)))Na majd ekjön az is!:-))
P.

Ui. Szépek lesztek!!!

Rita írta...

Egész biztos, hogy dobna rajta, nem is keveset. Én ugyan tudom, milyen hatást lehet elérni a színekkel, de amikor egy szoba kész meg szoktam lepődni, mennyit számít egy szép sárga, barackszín vagy csak az egyik falra egy jól elhelyezett színfolt

katha írta...

gyönyörűek a színek, vidám, élettel teli minden :)

Orbis írta...

Rita, mi itt lakunk 3 éve és még mindig csak a mellékhelyiségeken van ajtó. Már nem is hiányzik, hozzászoktunk :) (Azért még nem mondtam le róla teljesen, hogy egyszer majd eljön annak is az ideje...)
Nagyon szép lesz minden, hajrá!

Rita írta...

Fel se tünt amikor nálatok voltunk! Nálunk sajnos a klozetajtó is hiányzik, ill beraktunk helyette egy 6000 ft-os műanyag harmonikaajtót....eszméletlen ronda és majd megsimít a laposguta ahányszor ránézek...meg hát alig több mint egy függöny...de ajtó, még ha jelzésértékű is

Orbis írta...

Végül is arra jó, hogy senkivel ne kelljen farkasszemet nézned közben ;)a semminél több!