Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. április 24., szombat

Azért varrtam is ám :-))

egy pár összecsukható szatyit :-)))

7 megjegyzés:

H. Mária írta...

Ez milyen anyagból készült? Nagyon tetszenek a színek. :)

Ili írta...

Gyönyörűek!!!! Mindig tudsz valami újat mutatni.

Rita írta...

A kékeket kartonbol varrtam, a barna-virágosak pedig pamutvászonbol készültek.

Ili, köszi, aranyos vagy...pedig nem uj, csak a szinek :-)) a legtöbb barátném, ismerösöm kapott már ilyet valamilyen jeles napra, ki is sorsoltam párat......de mindig örülnek neki a megajándékozottak, mert praktikus darab, nekem is van mindig egy a táskámban .

Jutus írta...

Nem csodálom hogy örülnek neki,nagyon szépek!!!:))

Marika írta...

De jók :)(ezek az uhu szatyik)
Jó a szín össze állítás !

Rita írta...

Nem, ezek napközben készültek :-) Az uhu-táskán még mindig kotlok :-)) Eredetileg csak a meglevö, ajándékba kapott négyzetekböl akartam gyorsan egy nagyobbfajta táskát összedobni, de ahogy készült egyre igényesebb dolgokat találtam ki, dagi madi-aplikácio, szalag, indák és aplikált levelek kerültek rá és egy csomo tüzés diszöltéssel....ugyhogy csak most állitottam össze a külsö részét. Most fogom a bélést megvarrni, egy nagyobb és egy kisebb zippzáras zsebbel meg talán még egy gumis telotarto is lesz benne. Ha kész akkor mutatom, és ha tetszik akkor még szakkörös projekt is lehet belöle :-))

Kriszti írta...

Nagyon tetszenek a szatyrok. Én ennek is örülnék, ha egyszer felkerülne a szakkörös "szabadon vihető" feladatok közé. Persze a szuper táska sem lenne rossz.
(Egy lelkes zúgvarró)