Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. április 11., vasárnap

Hasi´s Bettwäsche und Mama´s Pflanzen / Nyuszkó ágynemüje és Anyu növényei



















Hasi hat unbedingt neue Bettwäsche gebraucht, Sophia hat schon täglich fünf mal gefragt wann kann ich endlich eine schöne rosane Kinderwagen-Ausstattung für ihre Stoffhase nähen. Heute Abend habe ich dann gemacht, bin ich gespannt was sagt Sie wenn morgen früh es sieht :-)))
Nyuszkónak feltétlenül uj ágynemüre volt szüksége, Sophia naponta ötször kérdezte már, mikor tudok egy szép rózsaszin babakocsi-ágynemüt a nyuszijának varrni. ma este nekiálltam, kiváncsi vagyok mit szól ha reggel megtalálja :-)))




















Diese Pflanzen sind die Lieblinge von meine Mama gewesen, sie würde sich freuen wenn sehen konnte wie schön sie sind!
Ezek voltak a kedvenc virágai Anyunak, biztos örülne ha láthatná milyen szépek most!

7 megjegyzés:

batorba írta...

Nagyon szép lett a nyuszi új ágya!!:-))na és örült neki Sophie???

A virágok is szépek: Mi az első képen látható??

Rita írta...

Ez egy klivia, ill egy cserépben az anyatö és az utodai. Minden tö csak egy virágot hoz évente, de igy együtt honapokon keresztül viritanak és diszei minden nappalinak. Ha elvirágzott kiteszem a kerbe egy árnyékos helyre, télen pedig a pinyoban van amig megjelennek rajta a bimbók. Akkor felhozom és lehet gyönyörködni :-)))

Jutus írta...

Gyönyörűek szépek a virágok!!!Örült az unokád a nyuszkó ágyneműjének?:))

Rita írta...

Nagyon örült neki, egész nap a nyuszkot altatta :-)))

Timtom írta...

Meseszép lett a takaró és gyönyörűek a virágok :) Remélem igazad lesz, s egyszer az én orchideám is beindul, s megörvendezet újra a virágaival :)

Rita írta...

Köszi!!! Tudod mi az érdekes? Anyukámnak hat tö orchideája volt, mindegyik ép egészséges, már régota ugyanazon a helyen álltak egymás mellett. Kettö közölük pár nap alatt teljesen elpusztult amikor Anyu meghalt..... és most jutott erröl eszembe, hogy a Nagyi kedvenc Fuksziája és a 15 éves, minden évben virágzó kaktusza is meghalt amikor Nagymamám örökre itthagyott minket. Nagyon érdekesnek tartom, mindketten éltek-haltak a növényekért, de ezeket különösen szerették.

Abile írta...

Gyönyörűségesek ezek a virágok!!