Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2013. március 3., vasárnap

Tavaszcsalogató játék és pár varromány

Lányok, ha megkaptátok a Tavaszcsalogató játék keretében az ajándékotokat örülnénk ha megmutatnátok a blogotokon, mindenki kíváncsi rá :-)


Van egy hölgy, aki azzal reklámozza magát hogy megvarrja a baglyos mobiltokomat csak jóval olcsóbban. Sokáig gondolkodtam rajta hogy abbahagyom a blogolást, de aztán rájöttem, hogy inkább büszke leszek rá, hogy érdemes a munkáimat hamisítani. Innen üzenem a kedves kolleginának, hogy olcsó, vacak anyagból összegányolt dolgokat is el lehet adni, de aki megvette nem fog újra nála vásárolni.
 A tapasztalat azt mutatja, hogy érdemes jó minőségű anyagból dolgozni akkor is ha ezzel drágább lesz a termékünk. Én használati tárgyakat varrok leginkább, ezért moshatónak kell lennie, és mosás után is használhatónak kell maradnia. Az anyagot részben Németországból, részben a Hunyadis Fiúktól (az utóbbi időben egyre gyakrabban, szinte minden van már náluk amit eddig kintről rendeltem) szerzem be, német, amerikai és angol pamutvászon a legjobb minőségben. Ezek az anyagok nem fakulnak ki az első mosás után, nem mennek össze és nem fognak. A színeik a sokadik mosás után ugyan olyan szépek mint az első nap. Ebben az esetben idővel a drágább lesz az olcsóbb és mindenki elégedett: a vásárló kap egy jó minőségű terméket a pénzéért,tovább adja a családban ill. baráti körben a pozitív tapasztalatait ami új vásárlókat hoz, és maga is vissza-visszajár vásárolni. Mostanára elég sok ilyen visszajáró vásárlóm van akik eddig mindig nagyon elégedettek voltak azzal amit kaptak és igyekszem, hogy ez így is maradjon.
Na de térjünk a lényegre :-)
A szülinapos játékban Krealady, Ildina és Orbis kerültek idén sorra.
(a fotókat tőlük nyúltam le, én egyiket se fényképeztem, mindig akkor jutott csak eszembe amikor már le volt zárva a boríték)

                                        Orbisé:


                                               Krealady-é:


                                               Ildináé

A szőrmókusok kaptak egy új párnát a kandalló elé, a régi már gyalázatosan nézett ki.

                        Télen ez az egyik kedvenc helyük


                         Kisegér azonnal ki is próbálta
                                     Született néhány bögrealátét is, In The Hoop minta, vagyis hímzőgépen készül az első öltéstől az utolsóig (Orbis ajándékai között már láttátok egy változatát)

 A tavaszcsalogató játékban Ildina lett a párom, Ő is ilyen bögrealátéteket kapott csak éppen tavaszi színekben és "Tavasz" felirattal.


Egy kedves visszajáró vásárlómnak készült rendelésre (Ő is ajánlás útján jutott el hozzám)


Válltáska a kedvenc állattal és névvel. Akkora, hogy egy 0,5 l.-es PET palack elfér benne állítva, külön üvegtartót is varrtam bele hogy biztosan álljon.


A vállpánt állítható és mágneszárral csukódik.Ezt a helyes kis hátizsákot egy másik törzsvásárlóm kérte a barátnője kislányánakEnnek is állítható a vállpántja és cipzárral záródik. A bélése is rózsaszín pamutvászon, nincs látható varrás a belsejében sem. Rendelésre szívesen megvarrom kisfiús színekben is!

Egy másik visszajáró vásárlóm kérte:

Lepitartó és egy hozzáillő neszi amiben a kábelt és az egeret lehet tartani. A cipzárról lógó pendrive-tok a cég ajándéka, egy apró figyelmesség ami a törzsvásárlóknak időnként kijár :-) Az érdekessége az, hogy a tulajdonos cégének a logóját kérték az elejére. JPG fájlból digitalizáltam a hímzőgépem számára fogyasztható formátumba, nagyítottam és kicsinyítettem....... azt hiszem az eredmény nem is olyan rossz.
Ezt az elöl cipzáros akármi tartókát lépésről lépésre fényképeztem amikor varrtam, ha lesz időm felteszem a leírását fázisfotókkal a Szakkörös blogra. Beletelt egy kis időmbe amíg rájöttem hogyan is kell összerakni ahhoz, hogy a belsejében se látszódjon a varrás. Az eredmény viszont megéri a kísérletezést: kívül-belül szép, tiszta munka, sehol egy látható varrás.

7 megjegyzés:

Kriszty írta...

tetszik ez a baglyos mobiltok. kutyásban nem létezik ilyen? szuperjó! és a bögre alátétek is nagyon helyesek!

Rózsa Pachné Szévald írta...

Szia Rita,én nagyon szomorúnak tartom,hogy egyes emberek mások ötleteiből akarnak megélni.Szerintem,igazad van és nem kell velük foglalkozni,előbb-vagy utóbb úgy is bele buknak.A Minőség az nagyon fontos,így lehetünk versenyképesek és hosszú távon megéri.Kívánok neked a továbbiakban is sok sikert.
Üdv.Rózsa

Rita írta...

Kedves Kriszty,
de létezik! Van kutya, cica, nyuszi sőt hóember is! Ha érdekel küldök képeket!

krealady írta...

Te, Rita! Rendesen szarba hozod az embert azzal, hogy ennyire JÓÓÓÓÓÓ vagy!!!! Mi a fenét készítsek neked szülinapodra? Mondjuk egy ötletem már van, de baromira leszűkül a kör amiatt, hogy te mindent profi szinten csinálsz, fantáziám meg kicsi. Bevallom, nekem most leginkább a cica-párnád tetszik a most mutatottak közül!!! Nagyon jó!!!!
A másikra meg már nem is tudok mit mondani. Igazából ha annyira olcsón árulja a portékáit az a másik - nem is keres semmit szerintem, csak annyit, amennyiből megint tud csinálni - visszahozza nagyjából az árát. Azért nem jó, ha rontják az üzletét az embernek, mert hát olyan mindig lesz, aki az olcsóbbat választja.
Na, megyek, mosok tovább (régi szar mosógéppel, mert az automata bedöglött - de legalább van régi szar!!! :D )

Rita írta...

Dehogy vagyok mindenben profi, talán varrni tudok egy kicsit, de ezzel vége is!

Kriszty írta...

kérek szépen kutyás képet...

Schnappy írta...

Szuper ajándékok, a baglyos dologgal kapcsolatban pedig no comment! :(