Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2012. december 9., vasárnap

Vam Design....ami a hangzatos ígéretek mögött van.........

Részletes vásári beszámolót Katánál olvashattok "Köszönet Neked Vam Design" címmel. Nekem csak pár kiegészítésem lenne ez üggyel kapcsolatban mert a szervezőkkel való kapcsolattartás az én reszortom volt, ezért onnan nekem vannak első kézből való infóim.
Tehát: A szervezőktől kapott infó mailben ez állt, bemásolom:


"a Vam Design Center nevében szeretnék önnek egy ajánlatot közvetíteni.
A karácsonyt megelőző 3 adventi hétvégén, illetve 24.-én délelőtt cégünk egy egész napos hétvégés, egy úgynevezett Angyalváró gyermekeknek szóló programsorozatot szervez, ennek megfelelően interaktív programokat és kiállítókat keresünk, ezért szerettük volna Önt is megkeresni, hogy kézműves termékeivel részt vegyen rendezvényünkön.
A helyszín a Vam Design Center belső átriuma ( Budapest, Király utca 26.)
A pontos időpontok: december 8-9; 15-15; 22-23; illetve a 24.-e délelőttje, a programok pedig reggel 10-től este 7-ig tartanak majd.
A kiállítóknak installációkat nem áll módunkban biztosítani, azonban helypénzt nem számolunk fel, egyedül a kiállítók forgalmának 20%-ból való részesedést kérjük ellenkompenzációként. (!) "

Eddig a mail-részlet, ezután csak a szervezők neve, telefonszáma és egyéb elérhetősége szerepelt, ezt adatvédelmi okokból nem tenném közzé.

A fenti ígéret helyett a dolog a következő képen nézett ki: 10 óra körül odajött egy nő, aki közölte, hogy ő ügyvéd (név és cím a szerkesztőségben) és hozott egy szerződést amit alá kellene írnom, természetesen csak formai okokból, különben minden marad a régiben. Amikor elolvastam (2,5 oldal) égnek állt a hajam: helypénz 20.000 ft, amit ők kiszámláznak, és ha vállalok gyermekfoglalkoztatást akkor én is kiállíthatok feléjük egy 20.000 ft-s számlát. A továbbiakban azt sorolta, hogy miért nem vállalnak felelősséget ill. milyen költségeket háríthatnak át a kiállítókra, vagyis ránk. Természetesen nem írtam alá, de volt olyan nagyon fiatal ékszeres kislány aki olvasás nélkül aláfirkantotta. Ezzel kötelezve magát, hogy az összes adventi hétvégén napi 20000 ft-ért bérli a helyet. Nem semmi!

Ahogy Kata is írta, 10 órakor bezárták a főbejáratot, dél körül az oldalajtót is. Amikor 15 óra körül a távozás hímes mezejére léptünk nem találtunk nyitott ki-be járatot. Gondosan ügyeltek rá a szervezők nehogy betévedjen valaki. DE, mivel biztosra mentek, az olyan elvetemült alakoktól akik kötötték az ebet a karóhoz, hogy bemennének belépőjegyet szedtek. Ettől aztán a legkitartóbbaknak is lement a kedve. Erról az előzetes infókban szó sem volt. Az, hogy senki sem tud a rendezvényről mert a Facebookon kívül sehol sem hirdették meg, az csak hab a tortán.

Ezek után a Facebookon azt írják, hgy szuper volt a rendezvény.... írtam nekik egy megjegyzést, erre kitörölték. Éljen soká  Vam Design! Ha jól akartok szórakozni, ide NE menjetek: Király u. 26.


5 megjegyzés:

Fáni írta...

Felháborító, rabolták az időtöket,olyanról nem is beszélve, hogy útiköltség, esetleg máshol még sikeretek is lett volna. Szóval még a gondolataimat sem tudom rendesen összeszedni annyira felháborítónak tartom az eljárást. Amikor az egyik szervező beszédközben hátat fordított - olvastam-, na akkor kiborult az a bizonyos. Én biztosan nem hagytam volna szó nélkül, de még a véleményemet is elmondtam volna néhány keresetlen szóban az egész napról.

Rita írta...

Elmondtam, a Facebookon. Kitörölték minden hozzászólásomat.

Marcsi és Ági írta...

Csak lesek :-(( Azt hinném, hogy ilyenek már nincsenek, de aztán rájövök, hogy de bizony vannak :-( Persze az ember kívülről és utólag nagyon okos tudna lenni, így nem is szólok semmit (írok semmit) Sajnállak!
Ági

B. W(h)am János írta...

" ...és szívből akarsz énekelni,
a fájó múltat elfeledni,
a Hungarian Blues
mi lenne más, megint
csak az, amit a cigány húz."

Névtelen írta...

Nagyon érdekesnek találtam az élménybeszámolódat.

Én egy jótékonysági szervezetnél dolgozom, amelynek a vezetoje a szervezok jó barátja.

Szó szerint több száz belépojegyet kaptunk a rendezvényre, és folyamatosan azért 'zaklattak' minket, hogy tudnánk-e még több jegyet átvenni tolük.

Ezt én nagyon furcsának találtam, különösen azért, mert a szervezoket igazából nem érdekelte az, hogy mi mit kezdünk a jegyekkel, és hogy ezek egyáltalán megfelelnek-e azoknak az embereknek, akiken mi segítünk.

Ezen kívül, egy szórólaptól eltekintve semmilyen tájékoztatást nem kaptunk a rendezvényrol.

A szervezok csak azzal törodtek, hogy 'lepapírozzák' azt, hogy a belépojegyeket átadták.

Tényleg az az érzésem, hogy ebben a történetben valami nagyon nem tiszta (valamiféle pénzmosás, vagy hasonló svindli lehet), és ez magyarázhatja azt, hogy miért olyan trehány módon szervezték meg a rendezvényt, ahogyan Te írtad.