Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2011. június 11., szombat

Gazdit keresünk!!!!!!

Úgy tűnik, a hajléktakan macskák körében elterjedt: akinek szállás kell teljes ellátással inkl. simizés és kényeztetés, az hozzám jöjjön. Így történhetett csak, mert idén már a második mami jelenik meg hordóhassal az ajtó előtt. A második (Izékének neveztük el, mert valahogyan szólítani kell) elegánsan csinálta: egy este megjelent, besétált (inkább begurult, hatalmas pocakja volt) evett, majd elaludt a fürdőszobai szőnyegen. Csak ekkor tűnt fel, hogy idegen macska, a kinti gyenge világításnál azt gondoltam Lilike az. Nem akartam szegényt kitenni a nagy hasával amit meg is hálált: reggelre nem volt egyedül, hanem 6 gyönyörű kiscica nyüzsgött körülötte.

Május 15-én születtek és gyönyörűek, 3 vörös és három fekete szürke, akiknek nem a klasszikus cirmos cica mintázatuk van mint a mamának, hanem a hátuk teljesen fekete, és a fekete csíkok is vastagabbak mint a megszokott. A szőrük is puhább, bolyhosabb mint a többi kiscicánké, bár ez még alakul idővel. Az az érzésem, hogy a környéket rettegésben tartó hosszú szőrű hatalmas fekete kandúr a papájuk.
Tehát ők keresnek szerető gazdikat. A cicák makk egészségesek, féregtelenítve és az első oltás beadása után vihetők el július végén-augusztus elején. Kérésre küldök új képeket mailben.

3 megjegyzés:

Jutus írta...

Nagyon aranyos kiscicák és az anyukamilyen hálásan néz,hogy befogadtad!:))

Nyafkamacska írta...

A cicák tudják hova kell menni :-)

MrsSame írta...

Nagyon szép cicacsalád! :) Annyira édesek a picik!