Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2011. május 23., hétfő

Csere-bere játék

Tavaly ilyenkor játszottunk, most is kitaláltam valamit :-) Németországban gyakran játszottunk ilyet az ottani lányokkal, jó móka ezért szeretném itt is kipróbálni. Swap-nak hívják angolul a lényege a következő: a jelentkezők vállalják, hogy valakinek, akit valószínülsg nem ismernek ajándékot készítenek. Technikájában hasonló a karácsonyi húzogatóshoz, csak itt egy meghatározott témában kell gondolkodni. Ez legyen most kávé-tea.
Tehát várom a jelentkezőket, akik szeretnének ajcsit adni és kapni ami valamilyen módon a kávéhoz, kávéiváshoz, teához, teázáshoz kapcsolódik.
A technika lehet bármilyen, tehát ha pl. szalvéta-technikával vagy üvegfestéssel (most csak ezek jutnak hirtelen eszembe) szeretne valaki ajándékot készíteni őt is szeretettel várom, a lényeg, hogy kávéval és/vagy teával felismerhető kapcsolatban álljon az elkészült tárgy.


 Jelentkezni lehet május 31.-ig emailben nálam (rita.kaestner@gmail.com) teljes névvel és postacímmel. 1-2 napra szükségem lesz (a jelentkezők számától függően) hogy mindenkinek párt találjak, aztán emailben elküldök Nektek (nem írom ki a blogba) egy nevet címmel, ahova a Ti ajándékotokat postáznotok kell.
Nem feltétel, de jó lenne, ha  kitennétek a játékot a saját blogotokra, minél többen vagyunk annál jobb.

Nincsenek megjegyzések: