Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. szeptember 14., kedd

Öszi futó

Az anyagot a blogos talin vettem, már akkor nagyon tetszett. Hazahoztam, nézegettem, simogattam....és teljesen beleszerettem élénk, meleg szineibe, jópofa mintájába.  Eredeti, Debbie Mumm által tervezett patchwork anyag, sajnos elég borsos áron adják. Ennek ellenére gyakran mosott darabokhoz szivesen használok ilyen jo minöségü anyagokat, ezek sok-sok mosás után sem veszitik el ragyogó szineiket,  még évek múlva is ugy néz ki, mintha új lenne. Teritöt varrtam belöle, Seminol mintával a közepén.
A négyzetek mérete 7x7 cm, a keret 11 cm széles, az egész futó kb. 112 x35 cm.
 A hátlap egy nagymintás, szintén öszi hangulatú anyag lett. Szerintem egész nyugodtan lehet a bal oldalán is használni, ennek az anyagnak a mintája nem kiván semmi diszitést, igy szép ahogy van.


Kettöt varrtam belöle. Az elsö nem lett tökéletes, a két utolsó négyzet elcsúszott egy kicsit és nem vettem észre, csak amikor már rávarrtam a keretet. Nem volt kedvem szétbontani, ezért ö a nappali dohányzó asztalán találta meg végleges helyét :-)) A második már hibátlanra sikerült, ö Meska boltomban várja jövendö gazdáját.
Ui:: A Meskán már ne keressétek, azon melegében el is kelt :-))) Ha Te is szeretnél egy ilyet, irj egy mailt!!!!

9 megjegyzés:

Lara írta...

Szepek lettek.

Dia írta...

nagyon szépek lettek!

Tiffany-Andi írta...

Gyönyörű szép! Tiszta őszi hangulatom lett tőle :-(( Tényleg itt az ősz??

Főkolomp írta...

Nekem a hátulján lévő anyag még jobban tetszik, mint az elülső! Ügyes vagy!

Unknown írta...

Nagyon jók ezek az anyagok!!! Szép a futó!

batorba írta...

Tényleg nagyon szép mindkét oldala az anagnak...és persze a kész mű is...Én bizony ültem volna jó sokáig felette, mire kitalálom, hogy mi is legyen belőle! Jól eltaláltad!!

ui.: Csomag megy...asszem elsőbbségi...szomszédasszonyom adta fel ma!!

Jutus írta...

Nagyon szép mutatós darab lett!!!Látom egy kicsit félre nézek és annyi mindent készítesz,nem győzöm csodálni őket!!!!:))

Marika írta...

HÚÚ de jók :))
Valaminek neki kellene már nekem is állni de olyan semmilyen vagyok :(

Tiffanylda írta...

Én is írtam, de nincs meg...
Nagyon tetszik és azt írtam még, hogy magában is gyönyörű az anyag, nem jutott volna eszembe, hogy így lehet "lazítani" és még szebbé tenni! De hát neked ehhez jó szemed van és nagy rutinod!!! Csinik!