Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. augusztus 17., kedd

Kaptam, nyertem, varrtam....................... :-))

Amit kaptam (kaptunk, mert Bea lányom és Sophia se maradt ám ki a jóból):
Lidérckétöl, balatoni találkozásunk alkalmával:
Vasárnap este pedig Szegusz-Timiék jártak itt :-))) Hogy miért azt majd Timi biztos elmeséli egyszer Nektek, egyelöre fedje jotékony homály a látogatás célját :))) Sophia jol eljátszott Timiék két kislányával, megértették egymást, hiszen korban mindhárman közel vannak egymáshoz.
 Tölük ezeket kaptuk, sajnos a kollekcio nem teljes, ugyanis az ehetö dolgokat már Sophia unokám jo étvággyal elfogyasztotta, ill. a virág helyett kapott dinnyét már annyira "megcsocsáltuk" hogy nem publikus :-))
Sophia kapott még játékkártyát is, amivel éppen kis barátjával játszik, nem akartam kikapni a kezükböl.
Cinellánál pedig egy csodálatos fábol készült bababutort nyertem Sophiának :-)))
 A képet Cinallától nyúltam le, remélem nem bánja.
Ugye milyen gyönyörü????? Nem is tudom hogy lehetett ekkora mákom :-))))
Dorka, Timi, Szilvi: mindanyiotoknak sok-sok köszönet!!!!!!!!!!

Most jön a Csipkeleves eredménye:

Öket már a Meskán is megtalálhatjátok.
Végezetül megmutatom milyen jol beilleszkedett Bogyó cica az itteni macskatársaságba. Mint kiderült, ö is hülyénalvo :-)))
Sziámi ikrek :
Ilyen kényelmesen lehet aludni a fütötest boritásán felejtett angol nyelvü  interlock használati útmutatón :-))

12 megjegyzés:

batorba írta...

WOW!!!!Ekkora mákot!:-))) Így is, úgy is, mindenhogy! Amúgy nálad tiszta átjáróház van! Vagy központba laksz és mindig megtalálnak!!!!???:-))) Ez olyan jó lehet...mindig van indok KV-zni!:-))))
Én amúgy a nagy nyereményre várok! Ti. én még nem nyertem ( mondhatom, hogy soha )! Tényleg igaza lehet Petinek, hogy nekünk a Lottó van megírva.:-)))))))))))
A macskáid meg tiszta jó fejek! Pláne ha alszanak!:-)

Rita írta...

Hát, nem éppen a központban, de ezt magad is tapasztaltad...szegény Gyuri is eltévedt idefelé..... Mondjuk úgy hogy jo okuk volt eljönni ide, a világ végére :-)))

Ledorka írta...

Nagyon szívesen. :)) A macskáid tündérik. Mondhatni, tündérien lököttek. :D

Rita írta...

:-))) Mesélte Anyukád mit csinált Bogyesz szgény Samu kutyával? Ugy ráfujt és leköpködte, hogy Samu csak akkor érezte magát biztonságban, amikor beraktam Bogyit a hordozojába. Az ökömnyi macska ugy felborzolta a szörét hogy ugy nézet ki mint egy wc kefe :-) Olyan jot nevettünk rajta!

Szegusz írta...

Nagyon szívesen, de inkább én tartozom köszönettel! Természetesen el fogom mesélni, miért voltunk nálatok, csak a fényképezőre várok, hogy képet is tudjak mellékelni!!! :))) De tényleg jó okunk volt! :)))

A táska szuper, a macsek nagyon édes!!!

Kata írta...

Mennyi gyönyörűség!!!!!!!!!

Gyönyörűek a táskák!!!

Ledorka írta...

Samu rutinos, "öreg róka", macskák mellett élt eddig, nem aggódom érte. :) Ha épp nem találsz üvegmosó kefét, szólj, és elintézem, hogy Bogyeszt használhasd! :D

Rita írta...

Persze, csak füttyentesz Samunak, és mehet az üvegmosás :-))) A farkával lehet kémcsöveket mosni, szerintem Bea lányom remekül tudná használni a laborban is :-))

Jutus írta...

Gratulálok a sok szép ajándékhoz,valóban mákod van!!!!:))
Gyönyörű táskát vartál már megint,nagyon ötletes vagy!!!!:DDD

Névtelen írta...

Good brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

Trudi írta...

Gratulálok az ajándékokhoz! Szépek lettek a táskák! A cicák is aranyosak. Most én is találtam egy kis cicát, a bozótban született - falu végén lakunk - az anyja járkált felénk soványan, megsajnáltam, etetni kezdtem, a héten idehozta a kölykét, kb. 8 hetes lehet. Van két cicánk, de ezt is megtartom, mert csodaszép. Most már az anyja is barátságos, engedi magát simogatni, a kicsi meg mintha mindig itt lakott volna. Ma viszem orvoshoz, beoltatni. A nyakörvvel kapcsolatban nincs rossz tapasztalatod? A mieink nem bírják, mindig le kellett venni, kaparták a nyakukat, és láttam olyant is, hogy fennakadt a faágon a nyakörvnél fogva.

Rita írta...

Trudy: Örülök hogy nem csak én szedek össze mindenféle kobor macskát :-)) Majd ivartalanitatni is kellene.....de biztos mondja majd az állatorvos is neked!!!! A nyakörvet hordják baba koruk ota, hamar megszokják. A macskanyakörvek gumival készülnek, ha meghuzodik, akkor se folytogatja a macskát, ha meg nagyobbat ránt rajta, magátol kinyilik a csattja, direkt igy van kiképezve, hogy a macska ne tudjon sehol fennakadni. Garfield idén még csak négyet hagyott el.....Kell a nyakörv mert tapasztalatom szerint az emberek másképp bánnak az olyan állatokkal akiknek látszik hogy van gazdájuk, másrészt pedig rajta log a kis kapszula, a nevemmel, cimemmel és telefonszámommal. Vannak akik még nem is hallottak a beültethetö azonosito chipröl, az én macskáimnak ugyan van, de ez is egy esély hogy hazakerüljenek ha el találnának keveredni valahogy.