Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. augusztus 3., kedd

Csipkeleves :-)))

A hétvégén Nullifülü hugoméknál jártam a Lányokkal, akkor kaptam Hugicámtól néhány a tündéri csipkét. Már tervezem egy ideje, hogy hasonlo kézzel horgolt kis teritöket (amit amugy a rendeltetési helyén utálok, meg a porfogokat se szeretem amit rá szoktak tenni) fogok használni táskák diszitéséhez. Mivel a türkiz-barna szinpárositás nagyon izgat idén nyáron és háromféle barna kordom is van itthon, befestettem pár pici csipkét türkizre. Ezt a müveletet tegnap este végeztem el, miközben Sophia vacsorázott. Ö állapitotta meg, hogy ugy tünik, holnap csipkeleves lesz ebédre :-))) Azért megette ma a barátfülét is, minden vita nélkül lemondott az amugy szép türkizkék szinü levesröl a kedvéért.
A levesbetét pedig itt látható :-)))

11 megjegyzés:

Dudit írta...

Nagyon jó színe van a csipkelevesednek!:)

Bea írta...

tetszik. :)

Marika írta...

Most a szépségre mentél és nem az ííííízre !
Jól kifőzted szépek:))

Ledorka írta...

Szépek lettek. :) Én is őrzök csipkéket, de én épp barnásra festettem őket. :)
Várom, mit alkotsz!

Jutus írta...

Isteni a csipkelevesed!!!!:DDD

Jutus írta...

Isteni a csipkelevesed!!!!:DDD

Silerika írta...

Gyönyörűek a levesbetétek! :o)

Szegusz írta...

Milyen humora van ennek a lánynak! :)
Kíváncsi vagyok, mit alkotsz majd belőlük!

Rita írta...

Már ki is szabtam két táskát, aztán rájöttem ( ugy fél kettö körül éjszaka) hogy nincs több mágneszáram :-( Rendeltem (varrovilág), de várnom kell amig megjön...remélem nem tart sokáig!

bruercsi írta...

Ahh! Ezek a csipkék!!! Engem is hideg rázott tőlük kb. 2 évvel ezelőttig, de akkor biztos fordult bennem valami, mert azóta meg oda vagyok értük! A türkiz és barna együtt nekem is tetszik...mit ad isten kb. 2 éve az is. Addig isten ellen való véteknek éreztem párosítani őket, de azóta...nyami-nyami.
Most némi kép zavar van bennem. Most hol vagy? Magyarföldön vagy Németben? Már csak a varróvilág miatt is...
Vagy itt is, ott is?

Rita írta...

A csipkéket nagyon szeretem, csak nem ott, ahol más, normális emberek használják, a nippek alatt. Amugy mindig rácsodálkozok a leheletfinom mintákra......örzök néhány ösrégi darabot a fiokban, a Nagyim horgolta öket valamikor a két világháboru között....az a tervem, hogy egyszer varrok egy nosztalgia-faliszönyeget, amibe beépitem a Nagyikámtól és Anyukámtol rámmaradt gyönyörü kézimunkákat, csipkéket, horgolt gallérokat, régi csontgombokat és egyéb kincseket :-)))
Itthon vagyok Magyaro.-n, nem is tudnék hazamenni Németo.-ba mert nincs hol laknom, kiadtuk a lakásomat hogy ne álljon ott üresen :-)))