Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. július 27., kedd

Virágzik............

Anyu leandere:
Nagyikám kaktuszai is egyre másra bontogatják a virágaikat:


ez pedig az én golgota virágom:
a futo petuniát szülinapomra hozta Nullifülü hugom :-))))
 a daturának idén valamiért több a virága mint a levele:
ez csak egy kis izelitö a rengeteg növényböl "pici" kertemben, de ök a kedvenceim.


Ja, ö nem virágzik, de szintén a kertben lakik ezidötájt. Olivérnek hivják, és ö egyetlen Magzatom elsö saját tulajdonu autoja, tegnap ota :-)))) Látnotok kellene, ahogy 5 percenként kirohan a lányom a kocsihoz, letörölgeti rola az esöcseppeket, simogatja, becézgeti :-))))) Az éjjel a külsö világitást is fel kellett kapcsolni, hogy szegény Olivér ne féljen ott kint egyedül a sötétben. Erröl eszembe jutott, hogy amikor megkapta a gyermek az elsö "igazi" kerékpárját, magával vitte a szobájába, éjjel az ágya mellett állt :-))) Ettöl szerencsére most eltekintett, beérte azzal, hogy közvetlenü a bejárati ajto elé állitotta kis kedvencét :-)))

10 megjegyzés:

Marika írta...

Virágaid csodálatosak !
A leanderre vigyázz ,nekem is az van 2db amit az Anyu dugványozott.
Magzatodnak meg örülj, hogy ugyan olyan gyerekesen örül már a négy kerekűnek mint ano a kettőnek .

Sok baleset mentes km !!
Ja jó hallani rólad !!:)))

Ida13 írta...

:)

Rita írta...

Marika, jöv héttöl már lazább lesz, most itt a Magzat, a milt hétem még két vendégem is volt németországbol....ugyhogy sürü most nagyon, autot vettünk, ügyet intézünk stb......

Jutus írta...

Anyukád nagyon büszke lenne rád a virágokért,ugye tudod,gyönyörűek!!!!
Gratulálok a lánykádnak az első autójához,sok sok balesetmentes kirándulást kívánok!!!!!Látom pörög sz ezerrel,mint mindíg,de ne is add alább,ez a neked való!!!:DDD

Nyafkamacska írta...

Gyönyörűek a virágaid. A golgota virágról egyszerűen el se hiszem hogy létezik, olyan szép :-)

Kata írta...

Mesések a virágok, mind annyira gyönyörű!!!!!!Golgota virágot még nem is láttam, igazán különleges!!!

Az autót pedig használja egészséggel balesetmentesen nagyon sokáig a lányod :-)

batorba írta...

Jaj de jót mosolyogtam az autón! Eleinte én is így voltam minden újabb autónkkal!! Az egyik ismerősünk épp tegnap hozta megmutatni az autóját...és mint a gyerek, annyira örült neki!! Jó is az! Gratulálok hozzá és azért csak óvatosan azokkal a lovakkal!!!:-))))

A virágaid meg téllllle nagyon szépek! Csak ismételni tudom a többieket!!! Az én kis kertemben most igazából nem virágzik semmi...pedig megint bekapáltam!!! ( Fáj is kicsit a hátam.:-(( )

Tiffanylda írta...

Csodásak a virágaid! Az én leandereimet most verte le az eső, a kaktuszaim meg akkor virágoznak, ha behozom, ősszel!:) Ez a golgotavirág nem az, aminek nagyon kellemetlen "illata" van? Nekem volt egy hasonló és azzal úgy jártam, hogy fantasztikus szép volt, de olyan büdös, hogy nem kellett megszagolni!:))) Lehet, hogy tévedek, akkor bocs! Sajna, kipusztult!
Az első autó olyan, mintha gyereked született volna! Na jó, majdnem...:) Megértem a lányod örömét! Szép és szerencsés utakat vele!!!

Rita írta...

Ildi, ennek semmi illata, szaga nincs! csak ilyen érdekes virága. Eddig més sose sikerült átteleltetnem, remélem idén megmarad!

Tiffanylda írta...

Csak tudnám, hogy hívják azt a kegyetlen büdös, gyönyörű virágot, ami hasonló ehhez! Nem ismeri valaki? Lehet, hogy kokárda? Fogalmam sincs...
Vigyázz rá nagyon, mert gyönyörű!!!