Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. július 14., szerda

Ebben a höségben....

ventillátorokkal körülbástyázva ülök a gépnél, de éjjel se jobb, mert akkor meg a lámpa melegit........
azért készült egy-két dolog a napokban.
Például ennek a két táskának Márti kicsi lányának bölcsis gondozó és dadaus nénije örülhet. (remélem fognak is) Ezuton is köszönöm a megrendelést!

A log cabin takarómis elkészült, söt már a rendeltetési helyén is van, fotot majd késöbb mutatok róla :-)))) Ùj gazdija igen boldog vele (azt hiszem).

13 megjegyzés:

Bea írta...

Jópofa az a veréb. :) Saját terv?

Rita írta...

Hát persze :-) ez az utánozhatatlanul utánozható Rita féle dagadt madár, már több táskámon is megtalálható. Ebben az esteben Márti direkt öt kérte :-))))

Ledorka írta...

Én is nagyon bírom a dagadt madaradat. :)) Szépek a táskák, mint mindig. :)

batorba írta...

Nekem is tetszenek a táskáid!!! Emlékeztetnek az enyémre.:-)))Hogy nekem is egy "echte" Rita táskám van!:-))))

Rita írta...

Csilla: bizony, neked is van egy igazi, rita féle dagi madaras tatyód, és halálom után hires leszek, akkor majd egy vagyont kérhetsz érte :-)))))))))

batorba írta...

Hogy te milyen "csekély értelmű" vagy !!:-))))

Névtelen írta...

Huhú, itt a takaró tulajdonosa! Ebben az embertelen hőségben csak nézni szoktam, illetve valóban ágytakar, de letűzni még nem tudtam, szégyenszemre. Ha hazajutok, megpróbálok a tikkadt kertbe életet lehelni, összefogdosni az aprónépet, és ha kell, erőszakkal meggyőzni őket arról, hogy vizes kutyának lenni igenis jó dolog. Éjszaka tudnék tűzni, de a villanyfényre vérszomjas szúnyogok hordái tódulnak be, úgyhogy az első alkalommal megállapítottam, hogy ez volt részemről az Évszázad Sz@r Ötlete. (Na jó, az egyik.)
KÖSZI, NAGYTESA!!!!!

Rita írta...

Viseld egészséggel Nullika!!!!!!

Jutus írta...

Nagyon szép táskákat vartál megint,nem is értem hogy bírod ebben a melegben!Én haza jövök melóból és már sokszor az oldalaitokat sem bírom végig olvasni,mert kidőlök,nem hogy még alkossak is valamit,pedig nálam is három ventillátor megy!!!:))

Rita írta...

Jajj, Jutus, sehogy se birom, szenvedek mint egy kutya....... :-(
De azért (Te jártál már itt ezért tudod) ebben a hatalmas kertben ki lehet birni....ma kifeküdtem egy könyvvel délután a nagy kanadai juharfa alá........ hát...igy azért el lehet viselni a höséget, ha meg nem, még beuöhetek a Sarj mellé a medencébe :-)))

gromine írta...

Nagyon szép lett mind két táska. Még mindig odavagyok a dagi madaradért:))

Jutus írta...

Na pont azért a gyönyörű fás kerttért irigyellek ilyen melegben,na meg még medence is???!!!:DDD

Névtelen írta...

Sziasztok :)

Örömmel értesítelek Kedves Rita, hogy édesanyám azóta sem tette le a táskáját mióta elballagtak a kicsi lurkók,s hagy mondjam még azt is el, hogy mindenki a csodájára jár, s sokszor én is nézegetem milyen szép kis tatyója van anyukámnak. :)

Gizi néni kisnagylánya :)