Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2010. március 22., hétfő

Ich lebe noch / Èlek még

Ich habe lange nichts geschrieben, das hat familiere Gründe, aber das Leben geht weiter........Ich wollte jetzt Euch zeigen was ich der letzte Zeit gemacht habe (nicht viel) Die wunderschöne Uhr und die Vase sind von Tiffany Andi (es lohnt sich ihre Blog anschauen, macht sehr schöne Sache aus Tiffany Glas)
Régen nem irtam, ennek családi okai vannak...de hát az élet megy tovább. Azért megmutatom Nektek mit is csináltam az elmult napokban:-))) A váza és a gyönyörüséges ora Tiffany Andi müve. Nézzetek be hozzá, érdemes!
Készült még néhány dolog, de azt azokat csak akkor mutatom meg ha uj tulajdonosuk megkapta!
Eine sehr nette Frau hilft mir diese riesiege Haus und Garten in Ordnung halten, Ihre Enkelin hat sich über diese Kindergartensack gefreut.
Egy nagyon aranyos csaj jön segiteni ezt a hatalmas házat és kertet rendbentartani, az ö unokája örülhetett ennek az ovis zsáknak.

ès nem utolso sorban: Kincset Kaptam Kingátol !!!! Ezeket a gyönyörüségeket Zsuzsi Add tovább játékában kaptam Kingátol (Petit Ange) Olyan boldog vagyok vele!!!!!! Már irtam neki egy mailt de itt is nagyon szépen köszönöm!!!!!

7 megjegyzés:

bemka írta...

Annyi szépséget varázsoltál.....Te vagy a JóTündér?Bizonyára :))
És kívánok neked erőt , türelmet ha belefáradsz a nehézségekbe.

Rita írta...

Köszönöm, nagyon aranyos vagy!!!

Ildi írta...

Én is nagyon hiányoltalak!!! Varrd ki magadból a dolgokat!!..Az megnyugtat, leköt! Vigyázz magadra Jó Tündér!!!:) Olyan sokat adtál nekünk ezzel a varrószakkörrel, amit kitaláltál, hogy el sem hiszed! Én még az üveget is félretoltam és megérte! Lehet, hogy folytatom...Köszi!:)))

Rita írta...

Nagyon-nagyon köszönöm Ildikém!!!! Olyan kedvesek vagytok mind, és az ilyen megjegyzésektöl szinte megtáltosodok!!!!! :-)))

Rita írta...

Ja, és ne mondd hogy lehet hogy folytatod mert folytatnod kell, Isten adta tehetséged van a varráshot is!!!! Kár lenne ha nem használnád ki, legalább hobby szinten a kis családod, barátok örömére!

die Plötzies írta...

SZia Rita,

örülök, hogy megint irtál! Remélem jol vagytok! Az Ora és váza csodás! Az ovi zsákhoz van leirásod vagy csak fejböj csináltad?

Melanie

Rita írta...

Köszönjük, mi jol, csak édesanyámmal van gond..... de hát mindenkinek megvan a maga keresztje.....
Az ovis zsákot itt magyarországon láttam az oviban (miota itt vagyunk az unokám a nemzetiségi oviba jár ahol két nyelven játszanak :-))) A német oviban ilyen nincs. Ugyhogy én is elökaptam egy vállfát és ugy szemre megvarrtam. Sajnos Sophia zsákját elfelejtettem lefotozni, amikor eszembe jutott már csak az ajándék zsák volt itthon.