Meine Enkelin / Unokám

Lilypie Kids Birthday tickers

2013. április 9., kedd

5 kg alma és egy mentett macska :-)

Ez itt az ominózus hátizsák az előző bejegyzésből. Őt érte a megtiszteltetés, hogy kb 5 kg alma került bele.

Tényleg csak a füle egyik oldalánál és a mellette levő vállpánnál engedett el a varrás. Jól meg van az csinálva :-) Különben meg ez a hátizsák egy éves, számtalanszor lett mosva és napi használatban van. Kis gazdája szereti, az Anyukája pedig azt mondta, hogy nagyon elégedett, jól lehet gépben is mosni és még mindig úgy néz ki mintha új lenne, az anyaga nem veszített a színéből, nem fogott és nem is ment össze. Rendbe hoztam a renitenskedő varrást (most extra erős varrást kapott a pántoknál)és mehet vissza a tulajdonosához!

Ezt a kis családot tegnap hoztam el, egy félig kész házban hagyták miután elfogyott a pénz és leállt az építkezés. A szomszéd lány etette és kuckót is készített neki egy régi hálózsákból az elléshez de befogadni a két kutyája és három macsekja mellé már nem tudta, ezért keresett segítséget. Hamarosan gazdikeresők lesznek, addig pedig itt laknak a dolgozómban a macskabarlangban :-)

A cicamama egy tündér, bújós, dorombolós jószág, ha belépek az ajtón már be is röffenti a doromboló motort és olyan hangosan csinálja hogy a csukott ajtón keresztül is lehet hallani. Ezen kívül többnyire csak elégedett cuppogás hallatszik a cicabarlang irányából :-)

5 megjegyzés:

Ági írta...

Az az érzésem, hogy ez a macskacsalád Nálad nem csak ideiglenesen fog dorombolni :-) Ha egy állatkedvelő "ideiglenesen" befogad egy kedves állatot, az általában ott is marad. Ezt tapasztalatból írom :-) De ez nem baj, sőőőt...nekünk így kerek a világ.
Ági

Rita írta...

Igazad van, de ha nem keresek nekik jó helyet akkor nem kap esélyt egy másik cicacsalád akik a helyére jönnének....Persze akárki nem viheti el, szerződéssel, ellenőrzött helyre mehet csak.
Meg hát van itt már 6 cica akik közül 2 az enyém, a többi mentett állat és ilyen-olyan okok miatt nem lett gazdis (amputált cica, süket meg van egy fél szemére vak is)

Schnappy írta...

Nagyon cukiiii cicusok!!

Játék van nálam, nézz be!

Leácska írta...

Rita,
nem tudlak sehogy se elérni. Szeretnék egy kisfiús hátizsákot rendelni Tőled a Kisfiamnak.
Légyszi jelentkezz a régi mailem még él!!Köszönöm!!!
:)

Rigóné Tomka Lea a Pulyaruhás! :)

Névtelen írta...

This ρieсe of wгiting will helр the
іnteгnet uѕers foг creаting neω wеbѕite oг even a blog
from start to еnd.

my ωeb-site :: tens unit supplies